Gumi és az Euro

2009.03.29. 10:04

Már, már itt a tavasz lehellete, szinte érzem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az arany drágámon ott a tavalyi papucs, kicsit kopott, kicsit csúf, jó lenne valami szép újjat adni, szerelmem zálogaként. Wilikével nekiestünk a netnek, aztán a Tourance tűnt egy megfelelő arany közép útnak.

Versenyben voltak még:

  • Tourance EXP: kicsi futás teljesítmény
  • Conti TrailAttack: jelenleg ezzel fut a Drága, nem jött be
  • Anakee: Átállt a sötét oldalra, ezért szívünknek nem kedves

Meg is kezdtük az internetes árháborút. (a netes keresők az ember legnagyobb barátai, nem is értem, miért nem használja mindenki és az elképesztően drágán árult ugyanazon árút, vajon ki veszi meg a drága helyen? no de ez akár egy másik post is lehetne...)

Meg is lett a győztes elképesztő 41e-es árával.

És itt jön az a fránya ejúró, persze ezen az áron a múlt héten fogyott el a készlet, (mikor máskor?) az új rendelés már sokkal kellemetlenebb áron sikerülhet csak.

Szóval az szívás van és ez csak fokozódni fog, már előre szomorúan gondolok arra mennyivel drágábbak lesznek a motorozások...

Update:

Ime a raktárunkban, már ott pihennek:

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr371032464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása