Ducati vs. BMW

2010.04.05. 21:43

Az MCN-es urak egy összehasonlító videóval leptek meg minket. Duki az első motor amibe kulcs nélküli indítást applikáltak.

A videó tartalmában nem túl velős de látványos. A Duki nem szép, de nagyon rendeben van és ha kivárod a végét akkor hallhatod a választást is :D

Szerző: W_J

1 komment

Címkék: bmw multistrada

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr602368369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T 2010.04.07. 21:31:08

A duki sportosabb, a BMW kicsit terepesebb. A németek amikor 30 évvel ezelőtt kitalálták ezt a koncepciót, nagy sikerre számíthattak. Egy olyan motor, ami terepen megállja a helyét, ugyanakkor autópályán való helyváltoztatásra is használható -nem is akárhogyan-, lássuk be nagyon csábító. Ezt a sikert azóta sokan próbálták meglovagolni, de az "igazi" a Gelánde Strasse marad. Nem jelenti azt, hogy a többi hasonló motor nem jó. Mint itt is a duki talán terepen nem mozog annyira otthonosan, de országúton elképzelhető némi előny. Attól tartok, hogy tesztelnem kéne mindkettőt... :o)
süti beállítások módosítása