Sisakra szerelhető HD kamera

2009.10.13. 19:51

ContourHDContourHD néven alkotta meg a Twenty20, Inc. az első HD minőségü sisak kamerát, amelyet kifejezetten "extrém" sportolóknak terveztek, akik saját szemszögükből szeretnék megörökíteni élményeiket.

A gyártó sokféle rögzítési lehetőséget kínál a készülékhez, legyen szó akár bukósisakról, sí szemüvegről vagy szinte bármiről, amire ember kamerát szeretne rögzíteni. Funkciójának megfelelően igen egyszerü a kezelése is, hiszen egyetlen nagy tológomb található csak az alumínium váz tetején, melyet előre tolva felvétel indul, míg visszahúzva megáll. A 90° illetve 135°-os látószögnek és a kettős lézeres irányzéknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen részlet nem marad le a videónkról. A cserélhető Li-Ion akkumulátor üzemideje több mint 2 óra és USB porton keresztül alig 3 óra alatt tölthetjük fel. A készülék 2GB-os microSD kártyával érkezik amire 1 óra 720p-s HD videót képes rögzíteni, SD (854x480) módban ennek dupláját, viszont ebben a kisebb felbontásban 60 képkockát rögzít másodpercenként. Maximum 16GB-os kártyát képes fogadni, amire .MOV formátumban rögzít. A kamerához letölthető a Easy Edit nevezető videókezelő és -szerkesztő szoftver is, ami megkönnyíti a felvételeket feltöltését és szerkesztgetését. (Mac OS X-en és Windowson egyaránt müködik)

Bővebb információért és megrendelésért keressétek fel a http://www.blickvang.hu oldalt.

Felbontás HD: 1280*720 (30fps)
SD: 854*480 (60fps)
Felvétei idő (/GB) HD: 30 perc/GB
SD: 60 perc/GB
Látószög: HD: 135°
SD: 90°
Fájl formátum .MOV (H.264)
Memória kártya típusa microSD
Max memória méret 16GB
(2GB a csomagban)
Zoom nincs
Kijelző nincs,
2 lézeres irányzék
Távírányító nincs

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr952368331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása