Az Új Honda VFR

2009.10.21. 20:39

MVFR120103RAA Honda felvarta a VFR-t, végre. Nem mintha az előd csúnya és hasznavehetettlen lett volna. Csak manapság illik folyton kicédulázni mindenre, hogy új.Funkciójában nem változott, egy sport-túra gépnek szánták ezt is. Természetesen a V4-es arőforrás megmaradt mint egy védejegye a VFR-nek. A Honda jól elnyújtja a bevezetést megelőző hacacárét, már szinte az összes motoros portál tele van vele.

A kreáltak egy microsite-ot is az új üdvöskének: http://turamotorosok.blog.hu/media/image/200910/www.feelvfr.com itt van minden műszaki adat és rengeteg kép.

Ezen kívűl találtam egy Blogot is amin az MCN-es Andy Downes osztja meg élményeit az első tesztlehetőségről. Itt követhető.

Szerző: W_J

Szólj hozzá!

Címkék: hír honda

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr382368333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása