Január 20-tól két szinten várja vásárlóit az EuroMotor Kft.

Jelentős újítással kezdi a 2010-es évet az EuroMotor Kft.: január 20-tól már két szinten várja a minőségi motoros ruházatot és kiegészítőket kereső vásárlókat. Az emeleti bemutatóteremben a Nolan, X-lite és Schuberth bukósisakok, illetve a motoros kommunikációs rendszerek kaptak helyet. A földszinten a korábbinál nagyobb területen lehet válogatni a Spyke motoros ruházati termékek, a Diadora motoros csizmák, az Ultimate Stuff védőfelszerelések, a Hidden Power aláöltözők, a Kappa dobozrendszerek és bukócsövek, valamint a Sebring kipufogók közül. A korábbinál kényelmesebb üzletbe betérő vásárlókat természetesen továbbra is teljes körű kiszolgálás és a megszokott, szakértő személyzet várja.

Az újranyitási akció keretében 2010. január 20-tól 2010. január 31-ig az egyébként nem akciós termékekre is 10-15 százalék kedvezményt biztosít az EuroMotor Kft. Emellett a korábbi akciók is érvényesek, vagyis a 2009-es Spyke ruházati termékhez 30-50 százalék, a Diadora és az Ultimate Stuff minden modelljéhez* pedig egységesen 30 százalék kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Az EuroMotor Kft. új, kétszintes üzletének címe: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.

*A Spyke, Diadora és Ultimate Stuff akció a készlet erejéig érvényes.

Szerző: W_J

Szólj hozzá!

Címkék: euromotor

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr172368352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása