15 perc hírnév.

2010.02.20. 15:18

Mivel az oldalon születő cikkek száma erősen konvergál a nullához, azt gondoltam, hogy talán van egy két olyan olvasó aki szívesen bekapcsolódna az oldal szerkesztésébe. Lehetnek ezek hírek, túratervek, túrabeszámolók, vagy akár saját blog az oldalon.

Kezdjük talán azzal, hogy akinek van kedve írjon a saját motorjáról és arról, hogy milyen kiegészítőkkel szerelte fel a kényelmesebb és jobb túraélmény elérése érdekében. Tudom, hogy nem sok de minden beküldőnek egy túramotorosok.hu-s matricát küldök.

Szerző: W_J

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr882368357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocosfater 2010.02.21. 19:46:55

Egy-két szösszenet a tavaj augusztusi turánkon történtekről.A tervezésnél figyelembe vettük a "hires"Mille Migliana autós túraverseny utvonalát.A Garda tóig legrövidebb uton mentünk,és itt tértünk rá a kiválasztott mellékutakra.A teljes táv 4400km lett.Ketten fiuk motorral,a lányok autóval követtek minket.Minden érintett várost motoron néztünk meg,a kocsit kinthagyva a szélén.Ez Ferrarában is igy történt,de visszafelé nem találtuk meg a kocsit,csak félórai körözés után.A jps is megtréfált egy párszor.Hajlamos volt a főuttal párhuzamos keskeny hegyi utakra kalauzolni minket.Egy ilyen etapnál útfelmarás miatt 15km-t durva murván kellett megtennünk.Szerencsénk volt,nem lett probléma.Városi motorozásból Rómában vizsgáztunk,amit a látványosságokon kivül külön is élveztünk.A két hetet megusztuk eső nélkül,bár hazafelé San-Marinó előtt kétszer beöltöztünk.A legnagyobb dugót Rimini-ben éltük át.A legveszélyesebb helyzet a Szlovén alpokban a szállás felé sötétben haladva keskeny szerpentin volt,tele visszaforditókkal.Csodás helyeken jártunk,rengeteg motorossal találkoztunk,balesetet nem láttunk.Egyszer parkolóban majdnem eltúrta a mocimat egy megfordulni kivánó terepjárós,de szerencsére még pont ott voltunk,és figyelmeztetni tudtuk.Ha valakit érdekel a pontos utvonal ,szivesen leirnám az egész utat,fényképekkel bővitve.Most is rakhatnák fel 1-2 képet de nem tudom itt hogy kell.Egyenlőre ennyi.peti.

KTM-es Pegaso 2010.02.22. 19:48:25

Én már írtam a motoromról, így kérek matricát :)

WJ · http://www.turamotorosok.hu 2010.02.22. 22:56:03

Kocosfater! Ha elküldöd nekem a storry-t a wilipi(kukac) turamotorosok(pont)hu címre akár fotókkal kiteszem rendes túrabeszámolónak. Nagyon köszi! Ja és a címed is, megy a matrica :D

WJ · http://www.turamotorosok.hu 2010.02.22. 23:00:28

KTM-es! Ha arra járok bedobom:D

KTM-es Pegaso 2010.02.23. 12:44:56

Köszi már minden autónkon van és már a rokonokéra is ragasztgatom, hogy ezzel is hirdessék az igét :) Egyébként akarsz az idén motorozni? Kezdhetnénk egy Kecskéd-Környe szakasszal :P

WJ · http://www.turamotorosok.hu 2010.02.23. 21:10:55

:-D Na baszogass!! :D Idén motorozom!!!!

svantal 2010.03.13. 09:10:05

Tisztelt szerkesztőség! Szeretném felhívni a figyelmüket, egy májusban, Kazahsztánba induló motoros túráról. A történet különlegessége, hogy a túra egy szereplős. Tavaly már a kazah határig sikerült eljutnia a motorosnak, de vízum problémák miatt sajnos nem tudott belépni az országba. Nem támogatókat keresünk, csupán szeretnénk minél nagyobb nyilvánosságot szerezni az utazásnak (TV, rádió, internet). Biztosan tudnak ebben segíteni. Amennyiben érdekesnek találják a témát, szívesen állunk egy interjú elébe.

WJ · http://www.turamotorosok.hu 2010.03.15. 13:16:27

Természetesen állunk elébe, kérlek küldj elérhetőséget és pontos részleteket a wilipi(kukac)turamotorosok.hu címre. Köszi WJ
süti beállítások módosítása