Földkerülés

2010.04.05. 16:51

Két fiatal francia fiatalember nem kevesebbre vállalkozott, mint megkerülni a földet. Egy éves utazásuk alatt 60.000 km-t szeretnének megtenni. Az elhíresült Long Way Round után mondhatnánk, hogy divat körbemotorozni a földgolyót. Lehet, de a két fiatal kíséret nélkül készül megtenni a távot, két KTM 990 Adventure nyergében. Az oldalukon folyamatos helyzetjelentést ígérnek a 38 nap múlva induló kalandról. Sajnos a kis csapat nem érinti kis hazánkat, főként az afrikai és az amerikai kontinensekre fókuszálnak.
Készítettek egy költségvetést is mely durván 19.000 Eur/fő-nél ért véget. Ha belegondolunk, hogy az ember életének, meghatározó kalandja lehet egy ilyen túra egy fapados Golf áráért akkor azt kell mondjam, hogy nem is sok. Bár azt hozzá kell tenni, hogy más ezt itthon megkeresni és más Franciaországban. :D
A csapat támogatható, különböző mértékben, a támogatásért cserébe matricát, képeslapot (egy egzotikus helyről) illetve egy névre szóló cikket, arról milyen fantasztikusat motoroztak a fiúk abból a pénzből amit tőled kaptak:D Kedvesek.
Igyekszem követni a történéseket és hírt adni majd folyamatosan, de addig is a weboldaluk: http://www.ride-the-world.net

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr232368368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása