Itt a "szerkesztőségben" mi a Blackberry-re tettük a voksunk, de sokakat érdekelhet a következő kis hasznos alkalmazás (Ugye Dönci?).

Greatest Road iPhone

A napokban tűnt fel az AppStore-ban egy a motorosoknak fejlesztett kis alkalmazás a Greatest Road, amelyet az iPhone-otokra, vagy iPod-otokra tudtok telepíteni.

Az alkalmazás segítségével, motoros szempontból, érdekes utak kereshetők térképen, nagyíthatóak, illetve a helyzetedhez közeli utak is kikereshetőek. Minden útvonal tartalmazza egy értékelés, hogy mennyire élvezetes, technikás és az út minőség is megjelenítésre kerül. Szerintem a program legfőbb előnye, hogy az útvonalakhoz kommentek fűzhetőek és más motorosok hozzászólásai is olvashatóak. Nem csak ebben halad a korral, de ha akarod te is megoszthatod segítségével a kedvenc motoros útvonalaidat.

Az ára:  €5.49 , $6.99 ,  £ 3.99

[caption id="" align="aligncenter" width="288" caption="Útvonalak a közelben"]Greatest Road iPhone[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="288" caption="Kommentek"]Greatest Road iPhone[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="288" caption="Saját értékelés"]Greatest Road iPhone[/caption]

Szerző: Hadzsy

1 komment

Címkék: térkép iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://turamotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr302368353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WJ 2010.01.22. 18:13:21

:) nem rossz, a végén még kell egy ájfont szereznem:D
süti beállítások módosítása